Wednesday, June 01, 2011

Muka Depan
Tengah dok takde keje memalam kat rumah, meluncur di alam maya.. cuba check-check email, tengok dalam folder spam banyak la pulak email spam yang ada.. dalam usaha untuk clearkan satu-satu sambil tengok-tengok email tu, ternampak satu email (sebenarnya banyak dan saya memang suka baca email dalam folder spam tu) yang tajuk dia pasal Kelab Jutawan ni.., terfikir plak, giler gak jutawan pun ada kelab online.. tak pe, try klik...


Then redirected ke satu website.. tengok-tengok testimoni yang ada, nampak menarik.. gatal plak tangan ni nak register free.. bila dah register free tu, dapat la email follow up.. memang cara mamat ni follow up agak bagus.. 2-3 hari sekali dia akan email dan bagi update.. 


korang cuba tgk, kot-kot korang pun interested.. bleh la bagi update dan share kat sini..


cuba klik sini.


dan ni pulak assurance dia kata ni bukan MLM, Skim Cepat Kaya dan apa-apa yang sewaktu dengannya
bagi korang yang suka ambil tahu, try la klik link tu.. saya bagi lagi sekali link ke sana..


klik SINI

Categories:

0 comments:

Post a Comment

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!