Tuesday, April 27, 2010


Semalam takde kerja, macam biasa surf baca artikel di www.readbud.com .. ternampak satu iklan google pasal satu peluang jana duit yang baru.. saja2 klik.. dan sampai ke satu web yang nampaknya macam biasa je.. tak de apa yang menarik.. then seperti website marketing yang lain, diorang akan bagi laporan percuma... so apa lagi, aku pun download la laporan percuma tu..

baca punya baca, dia promote satu program yang baru je launch pada Mac 2010 yang lepas.. dan masih lagi agak baru di Malaysia ni coz aku tak pernah nampak lagi ada orang promote benda ni di facebook macam Infinity Downline.. Baca punya baca, aku dapati ia memang menarik dan aku rasa tak mustahil untuk dijadikan sebagai salah satu punca pendapatan sampingan..

Memandangkan malam tadi aku dah tak larat, so pagi ni aku amik keputusan untuk register dulu dan cuba..
Modal pun agak kecil jika nak dibandingkan dengan hasil yang boleh dikecapi..

Tak pe, kita cuba dan lihat..

Aku terpaksa tunggu sehingga 3-5 hari sebab diorang menggunakan alertpay yang hanya menerima bank transfer.. tidak seperti paypal yang menerima credit card..

it's ok, apa pun aku akan cuba update apa yang patut..

see ya!

-jcr-

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!